Om Finurlige Farmor

Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset på Fejø, en lille ø der ligger i Smålandshavet nord for Lolland. At vokse op i så naturskønne og trygge omgivelser, har altid haft og har stadig stor betydning for mig.

De store og mere voldsomme naturoplevelser har altid mindet mig om, hvor uendelig lille jeg er i det vidunderlige univers, der kaldes verden.

En ydmyghed der har fulgt mig hele livet og mindet mig om, at det ikke altid er mig og mine meninger, der er det vigtigste i mit liv – det vigtige er at indgå i et for alle parter tilfredsstillende forhold.

På samme måde har de trygge omgivelser i min barndom givet mig det, at jeg altid har en naturlig tro på andre mennesker og føler trygheden som en naturlig ting mit liv. For mig har det været meget betydningsfuldt at kunne tro på livet i stedet for at fylde det med angst.

Uanset jeg har boet det meste af mit liv i København, føler jeg mig stadig som fejøbo – og glæder mig til, at jeg en dag skal flytte tilbage til Fejø for at bosætte mig i mit barndomshjem, som jeg har købt.

Jeg har arbejdet flere forskellige steder, men mit arbejde bestod altid af en eller anden form for regnskab, For 21 år siden besluttede jeg at blive selvstændig – regnskabsarbejde for mindre virksomheder.

Denne beslutning gav mig tid til at dyrke min ny opdagede hobby – billedkunst – hvor mit foretrukne materiale hurtigt blev akryl på lærred.

Mine malerier kan ses på www.leto.dk

Da jeg nu nærmer mig pensionsalderen med raske fjed, har jeg i de sidste par år skåret ned på antallet af mine klienter. Det giver mig ikke kun mere tid til min dejlige børnebørn, men også til at dyrke mange forskellige hobbys, som jeg længe har drømt om at beskæftige mig med.

Ikke mindst slægtsforskning, strikning af nisser og hækling af dyr samt mange, mange andre former for håndarbejde.