Krogs Fiskerestaurant på Gammelstrand

Skaldyr smager altid godt, ikke mindst en hummer.

 

Se også http://krogs.dk

Krogs Fiskerestaurant

Blåmuslinger naturel med ristet citron til svarer næsten til gudernes nektar

blåmuslinger

Kroghs Fiskerestaurant er et af Københavns bedste spisesteder.                                        Ikke alene spiser man godt, den hyggelige restaurant oser også af historie, atmosfære og hygge med en tjeneren, der gerne fortæller restaurantens historie.                                    Skal der spises god, anderledes, spændende og velstilberedt fisk, så er det absolut stedet.

 

Østers er en meget eftertragtet spise, serveres også på krogs Fiskerestaurant

østers med grillet citron

Valget faldt på en af menukortets perler Skaldyrsfad Royal.                                            Den spændende anretning består af østers, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, snekrabbe, blåmuslinger og en halv hummer.

Snekrabben er et af de mere usædvanlige skaldyr op frokost platten

snekrabbe

 

 

 

 

 

Skaldyrene blev serveret med kolde saucer, vinaigrette, grillet citroner og brød.

Et helt igennem spændende og velsmagende måltid.                                Totalt set en helt enestående oplevelse.

 

Historien om Krogs Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskerestaurant er en meget flot spisested, hvor kvaliteten er helt i top

bygningen

Restauranten er en af Københavns ældste spisessesteder.                I 1910 åbnede Christian Krog en fiskerestaurant på Gammel Strand, der hvor fiskekonerne stod og solgte dagens fangst.

 

Krogs Fiskerestaurant har en meget flot, men alligevel hyggelig restaurant

restauranten

Med forskellige ejere har Krogs Fiskerestaurant ændret sig fra et folkelig fiske-spiseri til fornem restaurant.                  Trods de store ændringer, der sker rundt om i København og de mange nye former for spisesteder, så har Krogs Fiskerestaurant formået at bibeholde deres koncept.                                                                              Restauranten er moderne, men bevarer samtidig det historiske look, ligesom maden stadig er aldeles fortræffelig.

About Marianne Jensen

Jeg er født og opvokset på Fejø, en lille ø der ligger i Smålandshavet nord for Lolland.
At vokse op i så naturskønne og trygge omgivelser, har altid haft og har stadig stor betydning for mig..

Speak Your Mind

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.