Kræmmermarked på Præstø en spændende oplevelse

Kræmmermarked i Præstø, bod 161, med alle mine håndarbejder

Kræmmermarked  hvor alle mine håndarbejder var med.

 

Kræmmermarked i Præstø, bod 161 med alle mine hjemmelavede håndarbejder

opstilling af bod 161

Kræmmermarked  “det må du simpelthen bare deltage i” – sådan lød ordene fra en veninde.                  Jeg havde aldrig før hørt om Præstø Kræmmermarked, men da jeg undersøgte det nærmere, så det lovende ud.                                                                                                      Ifølge Præstø Handels-& Erhvervsforening var der marked over hele byen, 220 boder og cirka 10.000 besøgende.

Hjemmestrikkede nisser på kræmmermarked i Præstø sammen med alle mine andre håndarbejder

hjemmestrikkede nisser

Jeg har det ellers lidt ambivalent med markeder.                                   Langt de fleste besøgende kommer kun for at ose og køber ikke noget – jeg synes alligevel, at det lød spændende og tilmeldte mig.

 

Hjemmestrikke trøjer til babyer, børn og voksne samt hjemmestrikket dukketøj

trøjer og dukketøj

 

 

Den 21, juli, hvor markedet skulle løbe af stablen, strålede solen allerede fra morgenstunden fra en aldeles skyfri himmel.

Hæklede er sammen med mine andre håndarbejder med på Præstø kræmmermarked

hæklede dyr

 

Bilen var blevet pakket aftenen før, så klokken syv satte jeg mig i bilen og kørte mod Præstø Havn hvor jeg havde fået stand nummer 161.                     Jeg kendte ikke stedet, men det viste sig at være et ualmindeligt smukt sted.

Min veninde kom og hjalp mig med at arrangere min bod.                         Det er altid spændende at have andre til at hjælpe sig, så bliver tingene ofte arrangeret på en anden måde.                                                           Og Joan har et meget fint blik for, hvordan tingene tager sig bedst ud.

Kræmmermarked i Præstø, bod 161, med alle mine håndarbejder

hæklede dyr og strikkede grydelapper

Og jeg lærte straks noget, da jeg ville sætte pris på mine ting, for det hørte sig i hvert fald ikke til på et kræmmermarked – jeg “adlød” og lærte noget nyt.

Min første kunde havde hus på Fejø, det var en sjov opdagelse og gav

anledning til en del snak – hun købte et slummer- tæppe.                          Ellers var det nok mine nisser, der vakte mest opsigt – og megen morskab, men også et salg af 6 nisser. Mine hæklede dyr var også en succes.

Det blev en meget varm, men også begivenhedsrig og hyggelig dag.

Avatar About Marianne Jensen

Jeg er født og opvokset på Fejø, en lille ø der ligger i Smålandshavet nord for Lolland.
At vokse op i så naturskønne og trygge omgivelser, har altid haft og har stadig stor betydning for mig..

Speak Your Mind

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.